Настаняване

Вила Маркиза е отворена за гости само през по-топлите месеци – от Март до Октомври, в зависимост от времето през сезона. Вилата е предназначена за лятна почивка и нe предоставя добри условия за отопление през зимните месеци.

Вилата е с максимален капацитет от 6 места и се отдава под наем цялата. Разполагате с кухня, две двойни стаи, таванска с две единични легла, баня и тоалетна на междинен етаж.

Кухнята се намира на първия етаж и е оборудвана с всичко необходимо за да може да си приготвите храна: прибори и посуда за готвене, вградена фурна, газов котлон, хладилник. Има малка камина, която е и единствения източник на топлина в стаята, малка трапезария и диван.


Спалните са на втория етаж, с обща тераса и гледка към поляната. Голямата спалня разполага с сдвойно легло ‘king size’, гардероб и нощни шкафчета и открива гледка към градината. На същия етаж има втора, по-малка спалня, обзаведена с две единични легла, гардероб и нощни шкафчета. Подходяща е за настаняване на деца. И двете спални се отоплят от френски конвекторни радиатори Airelec и се отоплят бързо заради добрата изолация. Таванската стая е просторна, с две единични легла, малък гардероб и фотьойл. Отоплението през по-хладните дни е отново с конвекторен радиатор. Банята и тоалетната са на междинен етаж, на еднакво разстояние от кухнята и спалните, помещението няма топла връзка със стаите. Банята разполага със съблекалня, голяма мивка, отделна баня с душ, и отделно помещение за тоалетна.


В двора на вилата на ваше разположение са две барбекюта, покрит кът за хранене, хамак, градинска люлка и детска дървена къщичка, прекрасна градина.